Ik ben met Philippe bewust in contact getreden enkele maanden geleden voor de verkoop van een van mijn bedrijven. 
Ik heb er meteen ook een coaching bijgenomen, omdat hij een enorme kennis en ervaring heeft en die ook zeer graag deelt met enthousiastelingen.Onbewust is Philippe is mij al een 6tal jaar geleden beginnen coachen toen ik voor hem werkte bij mijn toenmalige werkgever.Wekelijks hadden we meetings waar ik telkens met meer vragen dan antwoorden buitenkwam.
Nu, in mijn carrière als ondernemer,  is Philippe voor mij een perfecte partner om mijn verhaal te doen bij uitdagingen waar ik tegen aanloop, het krijgen van nieuwe inzichten, nieuwe technieken om te onderhandelen en het volledige sales gebeuren.
Hij coacht je op een eerlijke manier, en vaak met heel veel vragen, waar je heel wat uit leert.
Voor mij de ideale oplossing om hem als businesscoach in te schakelen! - ​​​​​​​Sven N - Machelen - November 2019 ​​​​​​​
"In ben echt heel blij met waar ik sta ten opzichte van een jaar geleden en ik had hier echt nooit van durven dromen. Ik ben nu een veel betere en mooiere versie van mezelf. Dank Philippe ! " 
Caroline J Antwerpen - September 2019 

J’adore parler avec Philippe, il me met à réfléchir et me fais prendre les meilleures décisions pour moi-même. Apres avoir quitté mon dernier boulot après plus de 14 ans dans la même société, je continue à prendre les meilleures routes pour mon futur personnel aussi bien que professionnel. Je ne peux que vous le conseiller à tous !"

Murielle P - Liege - Octobre 2019 ​​​​​​​

Sind ik geboren ben, heeft papa me meer opgevoed met NLP dan wat anders. Ik denk dan ook dat ik de enige 10 jarige was die wist dan NLP voor Neuro Linguistisch Programeren stond. Nu ervaar ik ook wat hij echt bedoelde, hij heeft me ertoe aangezet dat ik in mezelf durf te geloven en niets me te veel lijkt. Ik durf te stellen dat ik als 18 jarige veel verder sta dan leeftijdsgenoten en papa blijft me dag in dag uit ook steunen mijn eigen weg te blijven zoeken en mezelf te ontwikkelen,een zalig gevoel. Dank je Papa ! "
Jack Fierens - Mechelen - 2019     
F.F. - Motivational Speaking - Antwerp University - November 2019 -